4 nyheter fra Hanse!

De fire nye seilbåtene som får modellbetegnelsen 348, 388, 414 og 548 signaliserer en ny epoke fra den nest største seilbåtprodusenten i verden.

Etter 24 år i bransjen kan de kalle seg verdens nest største seilbåtprodusent. Med nyhetene viser de også hvilken vei de vil satse i fremtiden. Kravene de setter for båtene er raskere, mer praktiske og mer luksuriøse, forteller de i en pressemelding.
 
Temaet for de 4 nyhetene er fra antikkens Hellas og står representert som elementene; Ild, Vann, Luft og Jord
 
Ild beskrives som sol og lys, dermed har de satset på store vinduer også store takvinduer, selv på badet for å slippe mest mulig lys inn i båten.
 
Vannet representer dynamikken og designet for skroget som skal yte enda mer når man seiler. Det er de kjente designerne Judel / Vrolijk & co, som står bak.
 
Luft er det bevegelige elementet som driver oss, og her har Hanse seilbåtene blitt utstyrt med enda høyere master og større seilflater. Dette skal gi deg større hastighet og færre motortimer, og seilet skal være enkelt å betjene selv for en person.
 
Jorden - er vårt hjem og svikter aldri med alle sine farger og former. Om sommeren er Hanse hjemmet for familie og venner og har rikelig med komfort og moderne design. Roseo Design har sørget for et enda høyere kvalitets konsept, noe som gir mer luksus og attraktivitet under dekk.
 
12 september er det verdenspremiere på Cannes Yachting Festival, og Hanse 548 er allerede nominert til prisen ”European yacht of the year 2018”