2017-07-28-8469e79331f5240901df6080f2301a082067c6ef Harry Heggholmen har lang erfaring i båtbransjen, men først nå som eier og sin egen sjef. Her ombord i Kloster Patrol som settes sammen på lisens

Fortsatt aktivitet i det gamle Viksund verftet!

Etter at båtbygger Roar Strømsnes lot Askøy Båtsenter gå konkurs, er det ny aktivitet i huset hvor båter igjen bygges og repareres.

Det er det nyetablerte firmaet ”Strusshamn Båt og Servicesenter” som har inngått ny leieavtale med kommunen, om fortsatt drift i lokalene. 
 
Harry Heggholmen, som tidligere arbeidet for Viksund og Askøy Båtsenter, har stiftet firmaet sammen med John Ernst Einarsen og Ole Martin Grimsgaard. 
 
Heggholmen står for den daglige driften, og han forteller til Baatsans.no at de skal bygge to modeller fra det kjente båtmerket NB og sette sammen båtene Kloster Patrol på lisens. Formene de skal bygge fra NB er av typen 870 og 34, og begge kan leveres enten med hardtop eller som flybridge, forteller han. Støp av formene til NB skal Norsk Modell og Formplast stå for, og i Strusshamn settes de sammen og innredes.
 
Vi er i dag forhandler av NB Marine og leverandør av deler til Viksundbåter, forteller han videre. Vi skal være et komplett båtsenter med håndtering av reparasjoner av plast, teak og tre innredning, samt service på båt og motor. Vi ombygger båter og vedlikeholder dem. Om vinteren har vi opplag, båthotell og konservering. 
 
Med tanken på at hele verftet er regulert til bolig av kommunen, bekymrer ikke Heggholmen. Nei, det er så langt frem at innen den tid er jeg nok pensjonist, smiler han å ser optimistisk på fremtiden i Båtbransjen.