Spennende og innovativt fra SeaRay!

SLX 400 blir det nye flaggskipet i bowriderserien til den Amerikanske båtprodusenten, med denne vant de også innovasjonsprisen for 2017 i NMMA.

National Marine Manufacturers Association (NMMA) er Nord Amerikas bransjeorganisasjon. Hvert år, i forbindelse med båtmessen i Miami, nomineres det vedrørende nyheter i båtbransjen. SeaRay stakk i år av med prisen for den mest innovative Bowrideren.
 
Det er spennende å følge med på nyutvikling av fritidsbåter, og det flere produsenter legger opp til er mer uteplass. På SLX400 får du en ekstra ”badeplattform” ved å senke ned og åpne opp i rekken. Vi har sett tilsvarende hos andre båtprodusenter, men nå også i en bowrider. Dette er spennende utvikling og gir maks uttelling på godværsdager (ikke at vi i vest er bortskjemt med det). 
 
Under solsengen akter er det mulighet for lagring av 2 SUP seilbrett og det er stor pantry med alt du trenger for kokkelering og servering. Det er en dobbeltkabin og en salong under dekk som kan omgjøres til dobbeltseng. Eget toalettrom med vask og dusj.
 
Ved førerposisjon er det to seter og ett på babordside i fartsretning. Båten er utsyrt med Twin MerCruiser® 8.2 MAG ECT Bravo® IIIx w/ Axius Propulsion (T-380 hk - 283 kW) eller T-Mercury® Diesel 370 TDI® 4.2L T3 SeaCore Bravo IIIxr w/Axius Prop.
 
I Baugen er det tre seter i fartsretning og en sittebenker på hver side av baugen. Et spennende konsept fra SeaRay, så gjenstår det å se om dette er en modell som kommer til Norge.
 
Teknisk:
Lengde: 12,04m
Bredde:  3,7m
Vekt: 8165 kg
Drivstoff: 946l
Vanntank: 189l