Mandelhuset har utvidet!

Det populære serveringsstedet like ved gjestehavnen i Våge på Tysnes har tredoblet kapasiteten og satser på kortreist mat til gjestene.

Daglig leder for Mandelhuset Patrick Russell Madsen, her sammen med mor Anne Russell, har begge kjærlighet for det lokale. Patrick forteller til Baatsans.no at satsingen og utvidelsen er noe de har stor tro på. Vi ønsker at distriktsnorge skal leve og med dette har vi et verdig tilbud på landet, med god mat, kultur og musikk.
 
Sammen med Karl-Aage Tvedt og broren Sigvart eier Patrick Mandelhuset, og under Tysnesfest har restauranten servert, imponerende, 2000 gjester om dagen. Det starter kl.07:00 om morgenen med frokost til båtene, så går det videre slag i slag. 
 
Hjorteburgeren er en av signaturrettene og igjen påpeker han kjærligheten til de lokale råvarene, blant annet fra Dalland gård og andre vestlandsbønder i området rundt. Utvidelsen har gitt dem en festsal med plass til 72 gjester, som kan romme enda flere når man åpner opp mot den gamle delen. Over festsalen er det bygde en flott takterrasse med plass til mer enn 60 gjester, og med tiden åpner de kanskje opp for overnatting også.
 
Patick som er 29 år er egentlig utdannet styrmann og inntil i juni hadde han 2 fulle jobber, men nå har han satset for fullt og tatt permisjon fra jobben. Han håper både Tysnesingene og andre gjester setter pris på tilbudet de nå har, og vil bruke dem fremover, selv etter at Tysnesfesten er over.