2017-07-18-ff9ffedea7e003b717f95fa624cf96932684f3bf Mads Jørgensen i front og Joachim Holmedal hadde travle dager under Tysnesfest. På sjøen ligger båtene de opererer med

Fulgte drømmen!

Bilselgeren Joachim Holmedal gikk med en liten drøm om å starte for seg selv, med Bergen SeaRib er han godt i gang..

I det nystartede eventselskapet Bergen SeaRib har han gått til anskaffelse av Norges råeste charter RIBer, forteller han.  Båten er en Raven RIB (Dansk) satt sammen på Hitra av Kassbøll Boats. 

På hekken er det totalt  700 hk,  2 x Mercury Verado 350 hk som legger til rette for en fartsfull opplevelse for 12 personer. Oppdragene har ikke latt vente på seg, og nå har han inngått nytt partnerskap med Kristoffer Hollås, som igjen medførte at de kjøpte en båt til.
 
Mads Jørgensen som til daglig arbeider som båtselger for Nye Norske Båtsenter, ble med Holmedal på turen Nordover for å hente båt nr 2 på Hitra. En utrolig opplevelse forteller de begge om. Vi var heldig med flatt hav hele turen, så litt over 6 timer Hitra – Bergen må jo være bra, smiler de.
 
Markedet Holmedal satser på er alt fra firma til vennegjenger, gammel så ung. En Rib tur passer for alle, forteller han. Med så godt verktøy som jeg har nå, føler jeg meg veldig trygg når vi er ute på sjøen med kundene. Under Tysnesfest, kjørte vi 3 turer for dagen, og vi fikk veldig god respons. For kr 500,- fikk passasjeren være med i 55 knop ut til Marsteinen og en rundtur til Bekkjarvik og tilbake.
 
Holmedal håper med tiden at han kan arbeide med dette 100%, og så langt har han ikke angret på at han fulgte drømmen. Vil du vite mer om båten og turene besøk siden www.bergensearib.no