5 års jubileumstur for Fjordfun!

Anita Botnevik, som driver eventfirmaet, har hatt fire damer med på jubileumsturen, og seilasen har tatt dem fra Fanafjorden til Rosendal, Espevær, Mosterhamn og tilslutt Bekkjarvik.

Gjett om vi koser oss, forteller Anita ivrig til Baatsans.no. Vi har nettopp hatt kokkekurs og nå avslutter med deilig middag på Bekkjarvik Gjestgiver, som vi har laget selv, forteller hun. 
 
Eventfirmaet Fjordfun har fokus på at kvinner skal ta roret, og Anita Botnevik som er gründer av firmaet har lykkes godt med prosjektet sitt. Flere turer langs Vestlandets vakreste havner og rene kvinne seilaser i Kroatia er populært. I seilbåten får de både heise seil å lære om navigasjon og knuter. 
 
Jubileumsturen startet mandag morgen med seilas mot Rosendal. Lite vind men mange Niser på fjorden. Det var et flott syn. Rosendal og Baroniet er en flott opplevelse, synes alle.  Spesielt når også solen kom også kom fram. Ville fossefall, flott park og hyggelig selskap. 
 
Antia forteller videre at hun har med seg en flott gjeng med damer i alderen 46 til 65 år. Et fellestrekk for alle er at de har nysgjerrigheten for å oppleve ny steder, lære å seile samt treffe andre. Damene er både fra Vestlandet og Østlandet. De har også vært med på seiltur i Kroatia med FjordFun.
 
I går koste vi oss i Espevær, forteller hun. Hyggelig tur på øyen med kultur, ufo- prat med en lokal, og  
vi har hatt guidet tur i Baadehuset med Torleif Bie som selv har slekt og er oppvokst der. 
 
Vi er nå kommet til Mosterhavn etter en flott seilas fra Espevær. Damene er supre, synes det er kjempekjekt å seile. Vi hadde vind oppi 14 sm og vi seilte i opp mot 8,5 knop rett fra nord. Så vi hadde skarp slør med rev i begge seil, forteller hun.
 
I morgen blir det flott seilas til Bekkjarvik.  Der blir det kokkekurs hos Bekkjarvik gjestgiveri, som vi gleder oss veldig til. 
 
Ønsker du å vite mer om programmet fremover for Fjordfun, kan du besøke nettsidene deres her. 
 
Har du en dame/jente som behøver litt opplæring, er dette absolutt å anbefale. Fjordfun skal ha 2 båtførerkurs i august på Nesttun trafikkskole. De har også båtførerkurs for ungdommene som født etter 1980.
 
FjordFun har noen plasser igjen til Kroatia i august, forteller Anita. -Vi seiler hvert år ut fra Split...... Partur 1 uke, og 2 uker med bare damer ombord i 2 stk 46 fot seilbåter.  Så 16 damer på seiltur i vakre Kroatia er virkelig en opplevelse.