2017-06-21-84c89296793845cf449891a23d2d60c7fe4d4ea3 Arkivbilde: Olav Stølsli takker av i Dolviken, her fra Båtmessen Boot i Düsseldorf 2017

Har hatt det gøy!

Etter 23 år i Dolviken er det slutt for administrerende direktør Olav Stølsli hos Nye Norske Båtsenter.

Minnene og kundene har vært fantastisk, og selv med mange opp og nedturer i båtbransjen ville jeg ikke vært foruten. Bedre kollegaer og bransjekollega skal du lete lenge etter, forteller han til Baatsans.no
 
Det er ikke få båter som er signert ut av kontorene i Dolviken, foreller Olav smilende. Det har vært mange minnerike år som selger av de kjente båtmerkene, som Princess, Windy, Minor og ikke minst Norske Saga. 
 
Mitt største ansvarsområde i mange år var Saga og Sagakonvoiene. Vi kjørt siste Sagakonvoien i 2010, minnes han. Totalt sett solgte vi 215 Sagabåter gjennom vår tid som forhandler. Av Windy signerte vi ut 174 og størst av alt Princess med 490 kontrakter.  I dag har Nye Norske Båtsenter merkene, Princess, Ibiza og Westline.
 
Olav Stølsli er ingen slagen mann, selv om han har siste arbeidsdag 28.juni. Nå gleder jeg meg til ferie og Skagen festival, deretter skal vi kose oss i feriehuset vårt i Danmark. Hva som skjer etter ferien og hvor ”kursen” går videre skal jeg tenke på etter ferien.
 
I august er det igjen Arne Høvik som kommer til å sitte i direktørstolen på Nye Norske Båtsenter. Høvik er firmaets største aksjonær og har alltid vært aktiv med i driften av Norsk Båtsenter. Han startet Nye Norske Båtsenter etter Johs Lunde konkursen. De siste årene har han vært med i styre, men ikke daglig drift, 1. august er han tilbake i Dolviken.