Ny Princess 55 flybridge!

Nyheten får global premiere under høstens båtmesse i Southampton, 15-24 September, melder det engelske verftet i dag.

Siste tilskudd i flybridge serien er på 55 fot, og fra du stiger ombord vil du oppdage den nye layouten også her. Fra det store akterdekket går man rett inn i pantry og videre opp to trinn til salong og styreposisjon. Med store vindusflater blir det stort, lyst og åpent.
 
Den uformede salongen og det håndlagde kaffebordet kan omgjøres til et spisebord, og da med sofa ovenfor blir det et flott sted for bevertning. Det kan også være plassen for en ”film” kveld, for her har du intet mindre enn en 49 tommers tv.
 
Dobbel styreposisjon med justerbare stoler og herfra har man godt utsikt mot fordekk som også rommer en sittegruppe og stor solseng.
 
På flybridgen har man det tredje uteområdet, som inneholder u-formet sittegruppe akter med teakbord og wetbar. Styreposisjonen inneholder to stoler i fartsretning, og en sittegruppe som kan omgjøres til en solseng.
 
Under dekk har du en midtskips hovedkabin med sminkebord og et eget frokost område, og selvsagt eget baderom. I baugen har man en dobbel gjestekabin og på styrbord side en kabin hvor man kan velge mellom køyseng eller dobbel. Der er også mulighet for en mannskaps kabin akter. 
 
Fartspotensialet er satt til 33 knop, med forbehold
 
Teknisk:
Totallengde 17,6m
Lengde, 17,24m
Bredde: 4,87m
Dybde 1,46m
Vekt 24,6 tonn
Drivstofftank 2750 l
Vanntank 608 l
 
Motor alternativer:  
Volvo D13-800 (2 x 800 hk)      Toppfart opptil 32.5 knop
MAN i6-800 (2 x 800hk)            Toppfart opptil 33 knop