Dingja gjestehavn!

Vi ble tatt imot med en fantastisk gjestfrihet på Dingja Landhandel i Gulen, som ligger like ved munningen til Sognefjorden.

I dag drives landhandel og gjestehavn av Åse Lene Vatne, med god hjelp fra familien om sommeren. Da vi stoppet for lunsj fra Bergen til Florø, ble vi imponert over denne perlen, som ligger nesten midt mellom Bergen og Florø. Åse Lene disket opp med karbonadesmørbrød med speilegg på, som smakte herlig på terrassen med nydelig utsikt mot vest og Sognefjorden.
 
Gjestehavnen har godt med gjesteplasser og ligger idyllisk til med egen strand. I 2011 kåret Båtmagasinets lesere gjestehavnen til den fjerde beste i landet.
 
Det store kaiområdet, gir muligheter for grilling og soling, og du kan bruke  sjøboden som er tilgjengelig til alle døgnets tider. I butikken får du kjøpt det meste av dagligvarer, ferske bakervarer på sommeren, fiskeutstyr og ellers "litt av alt". 
 
Her er også flotte turmuligheter i en fantastisk natur med flere turstier. Godt fiske enten i sjøen eller etter ørret i Dingevatn hvor man også kan ta en padletur. 
 
Her er noe for hele familien å finne på av aktiviteter og for de minste slår det aldri feil med å gå på ”skattejakt” i fjæren.