2017-05-10-b5bd03543a042ccbf1eb46891e7f714561da94ca Drømmer du om å leie båt? - Gründer Bjørn Reidar Ur (tv lite bilde) og daglig leder og co-gründer i Leieting.no, Christer Hansen Eriksen håper flere båteiere for øynene opp for tjenesten de har.

Tjen penger på båten din i sommer!

Hos Leieting.no kan du blant annet leie ut båten din og være sikker på at det hele foregår i trygge omgivelser, båttilhenger er spesielt populært.

Det er gründerne bak leieting.no som forteller til Baatsans.no om den voksende og populære utleieløsningen de har laget. Nettstedet er en markedsplass som gjør det mulig å leie ting av hverandre når du ikke bruker det selv, forteller Christer Hansen Eriksen. 
 
Det er her vi tenker at båteiere som velger å reise til syden, eller andre steder i sommer og vet at båten bare ligger i båsen kan tjene penger på den. Alt foregår i trygge omgivelser forteller de videre. Vi har trygghet med betaling via bank ID, og det inngår egen forsikring fra IF som sikrer deg om uhellet skulle være ute. Vi krever også båtførerbevis fra dem som leier.
 
Slik vi har det nå er det høyere etterspørsel enn tilbud på båt. Det er nok litt på grunn av at tjenesten er så pass fersk, men det er enkelte ting som båttilhengere, redningsvester og dykkerutstyr som det er god tilgang på. Men vi ønsker flere båter i basen, spesielt nå til sommeren.
 
Gründerne ønsker også at båtforhandlere skal benytte seg av tjenesten, det kan jo være en fin måte og få et salg på. Har du en overligger, eller en båt liggende i båsen kan de prøve leieting.no og komme i kontakt med nye kunder som vil teste ut båtlivet før de bestemmer seg for om det er noe for dem. Da er det jo vinn vinn for begge.
 
Tjenesten har vokst siden den kom på markedet i 2015 og har nå over 8000 registrerte medlemmer, og tjenesten forbedres og oppdateres stadig.
 
Les tidligere artikkel om leieting.no her

batsans.no/artikler/1936