Seiler i medvind!

Det nyetablerte selskapet Nautic Charter, som overtok utleiedelen fra Nautic Norway for nesten et år siden, vokser og er så langt der de ønsker å være.

Nautic Norway har drevet med seilbåtutleie i en årrekke. Ifjor høst ønsket Nautic Norway å outsource denne virksomheten slik at man fikk bedre mulighet til å satse på nybåtsalg.
 
På denne bakgrunn ble Nautic Charter etablert. Det nye selskapet ledes av Fridtjov Bergmann, Styreformann er Andre Farstad og styremedlem Tom Erik Ingebrigtsen, forteller Fridtjov til Baatsans.no
 
Vi satte oss som mål å få inn 10 seilbåter for utleie, det målet har vi nådd. Det er nedlagt betydelig arbeid i salg og markedsføring. Vi er svært fornøyd med aktiviteten på dette området, sier Fridtjov. For 2 uker siden var det en gruppe med russere som leide 2 båter. De var superfornøyde og leverte båtene helt strøken tilbake, vi fikk til og med gaver fra dem, ler Fridtjov.
 
Vi holder til på Hjellestad og ønsker å yte service for båtmiljøet. Vi lagerfører en del tauverk og skaffer det meste av dekksutstyr, avlastere osv. Trenger man hjelp til montering og vedlikehold av utstyr så ordner vi det.
Vi har også inngått samarbeidsavtale med With Marine. Dette gjør at vi selger nye North Sails og tilbyr reparasjon av brukte seil. Seil og utstyr hentes/leveres i våre lokaler på Hjellestad.
 
Vi har også overtatt seilkurs/event. Kursprogrammet inneholder nybegynnerkurs, egne damekurs og kurs for viderekommende. I tillegg har vi eget havseiler kurs, hvor vi skal seile til Shetland. Nå i helgen er det 4 damer som skal ut på eget seilkurs.
 
Ønsker du å finne ut mer om dette kan du lese på siden til www.nauticnorway.no