2017-03-29-4add9988792d826e3b3643a04c37770ca83b8309 Lite bilde - Styreleder Hanne Vangen Dammyr i Aker Yachts AS og Vice President Sales & Marketing, Andrea Mottino fra SANLORENZO Yachten i bakgrunnen er en Sanlorenzo SL118

Skal selge superyachter til Norske kunder!

Aker Yachts AS blir offisiell forhandler av SANLORENZO i Norge, Sverige, Danmark og Finland etter at Styreleder Hanne Vangen Dammyr i Aker Yachts signerte kontrakten med Vice President Sales & Marketing, Andrea Mottino fra SANLORENZO torsdag 23. mars

SANLORENZO ble etablert i 1958, og er en av verdens mest anerkjente produsent av eksklusive yachts. De bygger nær 40 yachter i året, på tre store skipsverft i området La Spezia og Viareggio i Italia.

SANLORENZO leveres i følgende serier og størrelser:
- SL (planende) 78 – 118 fot.
- SD (semi-displacement) 92 – 126 fot
- SUPERYACHTS 40 – 64 meter

SANLORENZO bygger båter som er velegnet, og tilpasset Skandinavisk smak og marked, i følge en pressemelding fra Aker Yachts AS.

Kjøper blir invitert til verftet, og har anledning til å følge byggingen fra A-Å. SANLORENZO’s designere og arkitekter gjennomgår alt ned til den minste detalj, slik at båtene bygges i henhold til kjøpers ønsker. Alle materialer og utstyr som blir benyttet er av meget høy kvalitet og standard. Det er vist ingen grenser for hva som kan leveres om bord i disse yachtene.

Med SANLORENZO som leverandør, går Aker Yachts AS inn i et marked som ikke er representert i Norge i dag.

Sitat Daglig leder:
SANLORENZO er noe av det ypperste innen premium-segmentet, og et merke vi har stor tro på i Scandinavia.