Ny Favoritt fra Fusion hos Pronav!

Fusion SA150W StereoActive lar deg strømme din favorittmusikk hvor som helst. Den er vanntett, den flyter og lyden i denne robuste høyttaleren vil overraske deg. Maritimt feste («puck») medfølger.

På Sjøen for Alle viser Valentin Svelland hos Pronav nyheten til baatsans.no. Vi tar en runde og plasserer den rundt på SUP’en, på dashbordet til Askeladden eller i bauen på skjærgårdsjeepen.  Han demonstrerer at her har du vanntett & portabel båtstereo på 1-2-3.

Med din StereoActive følger det et maritimt feste («puck») som muliggjør dekksmontering på baugen i skjærgårdjeepen så vel som på kajakk eller padlebrett. En solid hendel lar deg enkelt fristille spilleren når du vil ha med deg godlyden i land, og med 20 timer batterilevetid har du lyd helt til solen renner i havet og hjemturen med.

Om produktet:
• Vanntett – Fusion leverer kompromissløs maritim kvalitet: Med IPX7 tetthetsgrad er StereoActive helt vanntett. Den tåler faktisk å være 1 meter under vann i inntil 30 minutter. Ingen grunn til å være redd for litt sjøsprøyt med andre ord.

•Flyter i vann! – Redd for å miste elektronikken i havet? Ikke nå lenger. StereoActive flyter om du er uheldig og mister den i vannet.

• Blåtann – StereoActive strømmer musikk fra Spotify og andre tjenester fra hvilken som helst A2DP blåtann-kompatibel enhet, Apple eller Android. Har også USB mulighet. Som en bonus har StereoActive også FM/AM‐radio, men får ikke DAB+ mulighet.

• Kraftfull lyd – Klasse D forsterker med 2×20 watt og en kraftig bass gir en imponerende lydopplevelse for denne kompakte størrelsen. Diskanten flytter grensene for hifi på sjøen med et knivskarpt og overbevisende uttrykk i øvre frekvenser.

• Lang batterilevetid – Det kraftige innebygde lithiumbatteriet lar deg spille musikk i inntil 20 timer i strekk. Batteriet kan lades helt opp i løpet av 3 timer med 12 volts hurtigladingsteknologi.

• Kan monteres overalt – En rekke festemuligheter med RAM‐mount puck og RailBlaza. Enkel «puck» for dekkmontering er inkl. i standardpakken, sammen med 3M tape for liming på bord og en solid gummipakning for beskyttelse av puck-braketten når StereoActive / ActiveSafe er demontert.

• App – Benytt Fusion‐link appen via blåtann eller Garmin smartwatch via ANT for å betjene StereoActive.

Prisen ligger på Kr. 3 995,00 inkl. mva.