Funnet sin egen stil!

Blant de Finske styrhusbåtene kan det lett føles at de er veldig like, men på ”Dra til Sjøs” fikk vi erfare at Sargo alltid tilfører modellene noen nye og praktiske løsninger.

Det Finske familieverftet har 50 års jubileum i år, og de satser videre mot 50 nye år. Det kommer stadig nye modeller og siste båt ut, som vi har sett på er Sargo 33.

Frode Gamlestøl hos FG Racing, er importør av båtene. Han forteller til Baatsans.no at dette er båter man bruker gjennom alle fire årstider, uansett vær eller vind. Vi har solgt meget godt i 2016 langs hele Norskekysten (over 30 nye båter), og vi har forventinger til at nyheten Sargo 33, blir en storselger.

Her er det mange innovative løsninger, og båten kan fungere like godt til å fiske fra, som å bruke den som turbåt, eller til å frakte deg frem og tilbake til fritidsboligen. Det Finske familieverftet hører alltid på kundene og importørene når nye båter skal planlegges, og det gjenspeiles i gode løsninger.

Det mangler ikke på noe, og inne i styrhuset har kaptein og mannskap det komfortabelt. En gedigen takluke lar deg føle at du sitter ute på en fin sommerdag, samtidig lunt om vinden er sur. I salongen har du panoramautsikt i alle retninger. En fin pantry, 2 doble kabiner og to toalett og et baderom.

Sargo 33 ble vinner av BOB (Best of Boats) prisen ”Beste familiebåt i Europa 2016”.
Se bildeserie i toppen..
 
Teknisk:

Lengde 10,99 m
Bredde 3,45 m
Dybde 1,10 m
Vekt ca 6 700 kg
Motoralternativ 2 x Volvo Penta D6-370 (2 x 370 hk)
Drivstofftank 800 liter
Vanntank 260 liter
Antall personer: 12