2017-02-24-3b0c83d672c7d449ed2c5234f47ae9d09a405bc7 Flemming Brun Henriksen, er forsiktig optimist på starten av året. Her utenfor Flow Marines lokaler på Grasholmen i Stavanger

Forsiktig optimisme i Stavanger!

Nå begynner båtsalget å bli bedre her i Vest og det er litt positive signaler på Vestlandet. Boligprisene har sluttet å synke og de har en liten oppgang, noe som er bra for oss som selger båter.

Det er Flemming Brun Henriksen som kommer med kommentaren til baatsans.no. Han ser tydelig at det er en bedring i båtmarkedet, han har solgt ca 1 båt i uken så langt i 2017, for Flow Marine i Stavanger. Vi har solgt 6 brukte og 1 ny båt. Jeg arbeider også med noen potensielle kjøpere på nye Bavaria båter, og jeg har stor tro på at det vil bli salg den neste måneden.

FLow Marine meglet 30 brukte seilbåter i 2016, noe vi er fornøyd med, men vi skulle kanskje ønsket at vi kunne solgt flere nye Bavaria båter. Dette skyldes nok delvis konkursen til Lunde Båt, da jeg var uten forhandler status i mange måneder i 2016, men dette kommer til å bedre seg nå etter at Bavaria Båt Norge er importør.

Av aktiviteter her på Grasholmen, har vi hatt en «Åpen helg», og da var god interesse for båtene. Vi var tre aktører som stilte ut båter,  W-Yacht, Flow Marine og Niba Marine som er Norsk importør for Dragonfly. De solgte blant annet en brukt Dragonfly forrige uke og de har en helt ny visningsbåt på Grasholmen Marina.

Flemming har også forventninger til sitt nye merke som han forhandler på Vestlandet, SeaRay. Den kjente amerikanske produsenten av fritidsbåter, har meget gode løsninger på daycruisere, og her har vi en 21 foter i utstillingen vår, som flere har vist interesse for, avslutter han.