Når kun det beste er godt nok!

Unike og helnorsk- produserte trimplan fra Hildershavn Marine er noe av det råeste du kan få til båten din, her er det kompromissløs kvalitet i alle ledd.

Under båtmessen ”Dra til Sjøs” viste gründerne nyheten - HyperTab trimplan. Et smykke under båten, forteller Gisle Hildershavn, som er mannen bak produktet. Trimplanet er CNC frest hos Reins Maskinering, en særdeles krevende prosess, men da får du ut 6082-T651 saltvannsbestandig aluminium som tåler det meste.

Prototypen som er utstilt på messen passer for båter fra 22 fot og blir i salg fra høsten 2017. Det eksisterer ikke noe i nærheten i verden pr. i dag, forteller Hildershavn. Den er spesielt tilpasset racing- båter og vil koste rundt hundreogførtitusenkroner, så dette er for dem som virkelig elsker båten sin og vil ha noe helt unikt. Prosjekter er et samarbeid med Innovasjon Norge og Reins Maskinering.

Når vi snakker om trimplan er det forunderlig at de fleste er så dårlig designet og funger nesten som en ”streker” i sjøen, på måten de stikker rett ned. De suger fart og tåler svært lite. Hos HyperTab trimplan derimot har vi designet dem bakover, så de blir mer effektive. De er lengre og de tåler det meste siden de er i kraftig aluminium og har dermed fordelen at de veier lite, som er viktig i en høy performans båt.

De har også egendesignede 316 rustfrie og syrefaste hydraulikksylindre med subsea pakkboks til, og Parker 108-serie Oildyne hydraulikkpumper, 6lmp.

Hildershavn har også under utvikling NanoTab trimplan som passer båter fra 10-16 fot og TeraTab som passe båter fra 33-50 fot.

Ønsker de å vite mer om Hildershavn Marine og dere produkter kan du følge dem her.