Premiere båt fra Askeladden!

Parallelt med verdenspremiere i Göteborg får Vestlandspublikummet se nyheten C65 Center Console, som kompletterer C65 serien, på båtmessen ”Dra til Sjøs”

Det er full fart for daglig leder Henrik J. Askvik hos Askeladden. Først Sotra, så i dag er det avduking av C65 Center Console i Gøteborg, og deretter retur til Bergen og ”Dra til Sjøs” lørdag.

Men så lenge det er så positivt som her i dag, skal vi ikke klage. Første messedag og 4 nye kontrakter, forteller han til baatsans.no. Det er ikke nyheten som ble solgt, men Pilothusbåtene som fenget mest i dag.

Nyheten Center Console, er den siste i C65 serien og ganske unik med både dobbel køyplass og spyletoalett i konsollen. Dørken i baugen er hevet litt og sidevinduene gir daglys inn i kabinen. Det er dobbel førerposisjon, sittebenk i baug og akter.

Selve akterdekket tar med seg de gode løsningene fra C65 Cruiser og C65 Bow Rider, da med den praktiske akterbenken med vipperygg. Dermed kan du sitte enten vendt mot sjøen eller inn i båten

Det er også lagt ned et betydelig arbeid i å utvikle den nye C65-Skrogplattform med de samme egenskaper som C75- og C61-Plattformen.

Tekniske data:
Designkategori: C
Lengde: 6,45 m
Bredde: 2,46 m
Vekt uten motor: Ca. 1.400 kg
Drivstofftank: 230 liter
Motor: Outboard 150 - 300 HK
Fartspotensial; Opp mot 50 knop med største motor

Se bildeserie på toppen fra nyheten