Fra Boot til ”Dra til Sjøs”!

Det har vært et hektisk messestartår for Daglig leder Olav Stølsli, hos Nye Norske Båtsenter. London, Düsseldorf og torsdag 2.feb starter den første Norske Båtmessen.

Nye Norske Båtsenter er selvsagt på plass, men ikke med helt samme størrelse på båtene som på Princess Yachts standen i Düsseldorf.  I Bergen er det Norske Ibiza vi satser på å vise frem.

I Düsseldorf blir vi vist ombord i V58 som vant Motorboat awards 2017 i klassen ”Sportscruisers over 45ft”. På styrbord side finner du 60 flybridge og på babord side ligger verdenspremiere båten Princess 75. Nyheten V40, som overtok for V39 har også verdenspremiere.

Vi får se alle, og på både design og kvalitet utvikler Princess seg i stor fart. Dermed er det med stor beklagelse Stølsli må fortelle blivende og eksisterende kunder at levering først er i 2018, om du ønsker å kjøpe en av nyhetene. Verftet selger som aldri før og det er kamp om båtene. Egentlig et luksusproblem, men ikke så kjekt å be kunden vente så lenge.

Stølsli mener dette er messen som utvikler seg mest og blir bare større og større i antall båter og besøkende. Du kan se at alle de store merkene satser her i Düsseldorf og vi får daglig besøk av nordmenn og skandinavere som er båtinteressert. Her er noe for alle, og stadig flere og flere blir oppmerksom på at dette er stedet du må  besøke i januar.

Vi har satt sammen en liten bildekavalkade fra noen av nyheten til Princess Yachts