Dufour 63 Exclusive!

Seilbåtnyhetene på årets Boot-messe var ”Grosse” og mange. En som tok seg opp i storbåtsegmentet var Franske Dufour.

Vi møtte den Norske importøren av seilbåtene Ola Worre hos W-Yacht på Dufor sin stand, sammen med konstruktør og designer av båten, Umberto Felchi.

De var begge tydelig stolt av den nye modellen, som får mye oppmerksomhet. Spesielt for denne båten er at den har racing egenskaper, seiler fort, og ikke bare er en vanlig cruising yacht.

Båten som var utstilt på Boot hadde fire lugarer, pluss en skipperlugar foran, med nedgang fra bau. Du kan velge mellom 4 innredningsløsninger fra Dufour. Fra akterdekket er det plass til en tender i garasjen, før man går opp trappen til cookpit.

Her har er doble ratt, men konstruktøren har valg å kjøre med et ror. Videre i cockpit er her en stor salong, med doble bord på hver side som kan slås sammen til et stort. Dette gir god passasje i midten i tillegg til sidene.

Under dekk i salong og pantry er her gigantisk vinduer i taket som slepper lys inn på en helt fantastisk måte. Smarte flotte løsninger i pantry, med alt av detaljer som kjøkkenet ditt hjemme ikke har engang.

Lugarene og spesielt eierlugaren, som er plassert akter, under cockpiten er helt enorm. Godt med lagringsplass og eget sminkebord til ”mor”.

Sjekk bildene og la deg imponere, som vi gjorde under messen. Mer info om båten kan du få ved å kontakte W-Yacht.no