2017-01-25-ae3eb58e7d8991734dde2458ed833932bac4b3a0 Joachim Thorrud og Ørjan Wollertsen ombord i 365, siste nyhet fra Nimbus - presentert i Düsseldorf januar 2017

Ny forhandler av Nimbus & Paragon!

Nautic Norway har inngått en forhandleravtale med den Svenske motorbåtprodusenten av de godt kjente og etablerte båtmerkene. Avtalen dekker området fra Bømlofjorden i Vest, til Trondheim i Nord.

Vi er meget stolte over at vi fra januar 2017 også er blitt forhandler for Nimbus og Paragon, forteller Ørjan Wollertsen, daglig leder hos Nautic Norway, i en pressemelding.

- Nimbus er et av Skandinavias sterkeste båtmerker med en stor tilhengerskare i hele Norden. Populariteten har fulgt dem i mange, mange år, med sine praktiske løsninger og gode kvaliteter.

Båtmerkene passer perfekt for Vestlandet og vi har veldig tro på at markedet vil ta godt imot modellene vi har valgt å satse på.

I første omgang tar vi inn Nimbus 305 Coupe, som vi har tro på kan bli en bestselger. Nimbus 305 har en størrelse som treffer mange familier, og har siden den kom på markedet, fått utallige nominasjoner og priser. Båten er rimelig i drift og ettersyn, noe som blir viktigere for fremtidens båtkunder. Båten har aksling, som medfører lite vedlikehold, og med en motor fra 150 – 220 hk er den også meget drivstoffgjerrig. Skroget er velutprøvd og gir en krusing fart på 17 – 19 knop.

Siden starten i 1968 har Nimbus satt kvalitet, sjøegenskaper og design i førersetet. De bygges i Sverige på Nimbus verftet i Mariestad. Nimbus har alltid vært et sterkt merkenavn i Norge og Skandinavia for øvrig. At vi nå kan være en formidler av disse båtmerkene ser vi veldig frem til, forteller Wollertsen.

Paragon er mer et ubeskrevet blad på Vestlandet, men desto mer bra å fronte med alle dens kvaliteter. Dette er båtmerke som brukes av Sjøredningstjenesten i Sverige, Politiet og flere offentlige etater. En robust arbeidsbåt, som også kan brukes som familiebåt. Paragon har spreke båter og et skrog med v-bunn på 26 ½ grader, som gir en myk gange i sjøen.

Vi i Nautic Norway skal være aktive på vårens messer fra Vest til Midt-Norge, og ser frem til å vise båtene til nye og gamle kunder, med all deres nyutvikling og innovative løsninger.

Foruten nyhetene Nimbus og Paragon har Nautic Norway et samarbeid med Windy for salg på Vestlandet.
I desember 2016 fikk de også importørstatus for hele Norge av seilbåtmerke Elan.
Deres hovedbase er på Hjellestad, like ved Flesland flyplass i Bergen.