2017-01-24-64ae2ccfd354f59914d3c959471f1131f67ef091 Onarhamn Bølger - Foto: John Tye

Totalleverandør av havneanlegg!

Valen Marina satser nå som totalleverandør av småbåthavner. Selskapet, med base på Sotra, har gjennom mange år levert montering, forankring og service knyttet til havneanlegg. Nå tar selskapet skrittet fullt ut og blir totalleverandør.

Magne Valen etablerte Valen Marina i 2001, og har opparbeidet seg solid kompetanse på blant annet kaibygging, montering, forankring og prosjektering. I 2013 ble Stig Blindheim ansatt som daglig leder, og i 2016 ble Odd-Steffen Garvik ansatt som salgsansvarlig for marina og akvakultur. Begge to har lang erfaring fra marinabransjen. Totalt har Valen Marina nå 16 ansatte.

Leverer alt til havnen
Valen Marina kan levere flytebrygger i stål og betong, bølgedempere, faste og flytende moloer, faste kaier og flytende konstruksjoner. I samarbeid med leverandører tilbys i tillegg kundene et stort utvalg uteriggere, strømsøyler og annet utstyr.

Prosjektering
Selskapet har erfarne ansatte som kan bidra under planlegging og prosjektering av havner i alle størrelser.
– Vi er spesialisert på å utforme komplette havneløsninger. I samarbeid med kunde kan vi finne løsninger som gir mye havn for pengene, og som sikrer funksjonelle båtplasser med lang levetid, sier daglig leder Stig Blindheim.

Montering og forankring
Han forteller at valg av riktig forankring på brygger og anlegg er av stor betydning for levetid og vedlikeholdskostnader.

– Valen Marina tilpasser løsninger til hver enkelt lokalitet. Vi har lang erfaring med montering og forankring av bølgedempere og komplette marinaanlegg, og alle våre montører er yrkesdykkere klasse B.

Serviceavtaler
Valen Marina har også mange avtaler om service og ettersyn. Kundene  serviceavtaler som inkluderer faste inspeksjoner av anlegg både over og under vann. Kundene får en tilstandsrapport med eventuelle avvik og forslag til utbedringer. Vi kan også gi en pris på utbedring av disse avvikene.