Aquador 35 AQ!

Det er den Norske Designeren Espen Thorup som har designet den første båten i en ny modellserie fra den Finske Produsenten.

Det er ikke få nyheter som blir presentert på Boot Düsseldorf i disse dager. Vi har valgt å se litt nærmere på en av dem som vi tror vil passe det Skandinaviske markedet godt. Tapio Ekola som er Export Sales Manager for Bella-Flipper-Aquador til Norge, forteller til baatsans.no at de er meget glad for å ha Espen Thorup med på laget.

Aquador 35 AQ har mange spennende og praktiske løsninger. Blant annet er SYSDECK en del av standeren på båten. Dette er et dekk som har vært i bruk på større yachter.

Dekket er innovativt og et høykvalitets alternativ til tropisk tre. Utviklet spesielt for å tåle sjøens mange utfordringer. Det kan behandles som om det var tre, men vil ikke blekne, sprekke, eller krympe. Materialet er bipolar i.e., som betyr at det konnekter med vann uten å absorbere det. Det er også antiskli, selv med vann på blir det ikke glatt.

Båten har panoramavinduer i salongen, som gjør at når du sitter nede har du full sikt. Skyvedør ut på førersiden, som er meget praktisk om man betjener båten alene. Frontvinduet er dobbelbuet, og har et defrostersystem som på en bil.

Pantry er rikt utstyrt og har en stor kjøleskuff under førersete, og ut til dekk er det panoramadører som kan åpnes i alle mulige varianter.

Under dekk er det to store doble kabiner, en midtskips og en i bau. Båten er typisk nordisk design, med sin minimalisme på en fantastisk fin måte.

Båten kan leveres med 2x Mercury 3.0 TDI-260 hk alternativt 1 x Volvo D6-400hk


Teknisk:
Lengde – 10,30 m
Bredde – 3,50 m
Dybde – 0,7 m
Vekt – 6500 kg
Drivstofftank – 599l
Vanntank – 173l