2016-12-30-1b7d4bc05fc315f07e13c3887a0b3f2f788e96c5 Daglig leder Tone Hisøy Nilsen hos Bildøy Båt og Motor, har litt av en skrytevegg og et solid delelager

Norges største Yanmar forhandler!

Daglig leder Tone Hisøy Nilsen hos Bildøy Båt og Motor, kunne i år igjen heve den gjeve utmerkelsen som Yanmars største motorforhandler.

Familiebedriften Bildøy Båt og Motor, som ligger på Sotra utenfor Bergen har vært Norges største Yanmar forhandler i flere år. Tone Hisøy Nilsen viser gjerne frem skryteveggen, som bekrefte nettopp det.

Under årets Yanmar forhandlermøte, som ble avholdt i Amsterdam ved Yanmar sitt hovedkontor for Europa, ble de hedret for sin innsats.
På førsteplass for motorsalg og andreplass for delesalg, en imponerende bragd for familiebedriften som teller 6 personer.

Trine Harfaldet i Yanmar Norge AS forteller at de ser en økning i utskiftingssalget og stadig flere velger å skifte ut sin gamle dieselmotor med en moderne, stillegående, miljøvennlig og drivstoffgjerrig Yanmar motor. De leverer motorer både til fritidsflåten og til det profesjonelle markedet.

– Selv om det i Norge hovedsakelig er mellomstore båter som opplever stor salgsfremgang, er det lyspunkter å spore også for oss som motorleverandør til de større båtene, forteller hun.

Tone, hos Bildøy Båt og Motor forteller til baatsans.no, at litt av suksessen er at de ligger ”midt i smørøyet ” og har et meget godt distrikt. De solgte 26 motorer og andreplassen solgte 14, så det sier litt om størrelsen. Nå er det noen rolige dager med varetelling før det braker løs med messe og fullt kjør inn i 2017.

FAKTA OM YANMAR
Yanmar utvikler og produserer dieselmotorer til et bredt spekter av marine fritidsbåter og kommersielle fartøy, i tillegg til motorer til industri og landbruk. Yanmar sysselsetter mer enn 17 000 ansatte, og er representert i 130 land. Yanmar sin grunntanke bygger på å aktivt spare ressurser og energi i alle prosesser, og sikter på å bidra til et bærekraftig samfunn gjennom å levere høy kvalitet. Yanmar Norge AS er importør og leverer dieselmotorer fra 9 -1800 HK.
www.yanmar.no

FAKTA OM Bildøy Båt og Motor AS

Største Yanmar forhandler i flere år. Eies og ledes av Tone Hitsøy Nilsen med fam.
Driver både salg og service fra sitt anlegg på Bildøy, Sotra utenfor Bergen.
Fører også Yamaha outboard, og gjør generelle båtreparasjoner; alt fra mindre plastreparasjoner til støping/montering av trustere og badeplattformer.
www.bildoybat.no