Norske W-Yacht satser i Europa med Explorer!

Etter at verdenspremieren av Explorer 58 Pilothouse ble holdt under «Båter i Sjøen” på Aker Brygge har nå W-Yacht også rukket å stille ut denne splitter nye modellen på sin første båtmesse i Sør Europa.

Mens det var byggenummer 1 som i september ble utstilt på «Båter i Sjøen», ankom byggenummer 2 til Malta akkurat tidsnok til å rekke Valletta Boat Show på Malta.  Båtmessen i Malta, som trekker mange besøkende fra ulike land mye grunnet de økonomiske fordeler med å ha større båter registrert i Malta, var også i år veldig godt besøkt.

«Vi kunne knapt valgt en bedre båtmesse for lanseringen av vår nye modell utenfor Norden» forteller Ola André Worre, daglig leder i W-Yacht, til baatsans.no.

Den Explorer 58 Pilothouse som W-Yacht stilte ut på båtmessen i Malta er allerede solgt til kunde fra Skandinavia som skal bruke båten i Middelhavet.  Denne båten ankom Malta med skip fra Shanghai kun få dager før båtmessen startet, og for å rekke messen måtte dermed W-Yacht sende omtrent samtlige av sine servicearbeidere til Malta.

W-Yacht, som er Europa-importør for Explorer Motor Yachts, har etter båtmessen inngått et nært samarbeid med S&D Yachts på Malta.

«S&D Yachts, som er et av de tre største båtselskapene på Malta, er nå utnevnt til vår forhandler av våre Explorer båter.  Jeg har virkelig stor tro på dette selskapet og er sikker på at de vil selge mange Explorer båter på Malta i årene som kommer» sier Worre.

Neste to båtmesser i lanseringen av Explorer 58 Pilothouse blir i Kroatia og Slovenia, henholdsvis båtmessen Croatia Boat Show i Split (Kroatia) 13.-17. april og Internautica Boat Show i Portoroz (Slovenia) 4.-7. mai.

«Sist gang vi stilte ut båt under Internautica Boat Show i Portoroz er så langt tilbake som i 2009, hvor vi da stilte ut Clipper 34 Sedan, så det skal utvilsomt bli gøy å stille ut igjen på denne båtmessen» sier Worre. 

I 2009 solgte W-Yacht både båten som ble utstilt samt mottok ordre på ny båt.  Det er dermed kanskje ikke så rart at W-Yacht har valgt å legge vårlanseringen av Explorer 58 Pilothouse til Adriaterhavet.