2016-12-16-28602dfe0f5ec4caa46b380ac4003a04ab02b2d9 Bilde fra Flow Marine på Grasholmen

Godt samarbeid = god service!

Som en del av totaltilbudet til våre kunder har Flow Marine, 50% eid av W-Yacht, etablert et service verksted som holder til på Grasholmen.

Det er Flemming Brun Henriksen hos Flow Marine AS som forteller dette til Baatsans.no. W-Yacht holder til på Grasholmen Marina sammen med Flow Marine, og har i tillegg et serviceverksted på Åmøy Havn.

Nå kan også vi i Flow Marine tilby servicearbeid. Det er W-Yacht som utfører arbeidet, enten på Grasholmen Marina eller på Åmøy Havn.

- Først må jeg få fortelle at jeg er meget imponert over Bavaria Båt Norge, forteller Flemming. På meget kort til har de klart å skaffe deler og levert dem til oss. Dette medfører at vi allerede har fått på plass et fantastisk service- tilbud/samarbeid med Bavaria Norge. Det er inspirerende å kunne hjelpe Bavaria kunder så raskt, så dette lover bra med den nye importøren. Etter 14 år i bransjen, vet jeg hvor viktig det er å kunne hjelpe kundene våre raskt.

Vi har også mulighet til å utføre arbeid på din båt i din hjemmehavn – du ringer oss og vi kjører til deg, avslutter Flemming.