10 Maritime Julegavetips!

Har du en ”båtgal” i familien er det ikke noe problem å finne en julegave. Her får du 10 maritime julegavetips til under 1000 lappen.

Vi må jo bare elske denne T-skjorten ”Jeg Vil Bare Dra På Båttur”, som koster under 200 kroner i nettbutikken Sakki.no. Den kommer i fargene, blå, sort og rød.

Eller hva med boken ”Helt Propell” av Pål Virik Nilsen fra Sandefjord til de unge lovende båtførere, men absolutt å anbefale til de mer erfarne også. Pål Virik Nilsen er oppvokst på sjøen og innehar en enorm erfaring med hurtigående båter. Du finner boken her.

Redningsvester er også en perfekte gave, her har de fleste sportsbutikker og båtbutikker et godt utvalg, samt nettbutikker. Populært er oppblåsbare redningsvest som gir god bevegelse, men husk å sjekke/skifte patroner. Til de minste er det naturligvis den gode redningsvesten som gjelder.

Cobb gassgrill er populær blant båtfolket, og vet du om noen som har en i båten kan du overraske med å kjøpe Cobb Kokebok. Den finner du i Maritim sine butikker eller på nettet til kun kr. 169,-

Det er alltid kjekt med en kikkert ombord. Her er en til under 500 kroner fra Watski 7x50 Vanntett kikkert, passer også bra med briller. Synsfelt 123m /1000m antirefleksbehandlet optikk.

Til de minste kan du gi et medlemskap i Eliasklubben. Eliasklubben er Redningsselskapets klubb for de aller minste. Her lærer barna mer om havet og de som bor der, sjøvett og andre morsomme ting. Kun kr 249,- pr.år Du finner mer info her.

Krabbegiljotiner helt genial - Produktene de lager gjør det enkelt for alle å spise krabbe, hummer, sjøkreps og kongekrabbe. Knivbladet på Hummergiljotin er 25 cm langt. På Krabbegiljotin er knivbladet 15 cm. Det er tilsvarende 10 cm forskjell på treplaten i eik. Ellers er de like. Begge fungerer utmerket både på krabbe og hummer. Hummergiljotinen gir mest kraft.

Gaver som kommer til nytte er også smart. Førstehjelpsmappe Bil/Båt/Hytte/Hjem inneholder alt du trenger når uhellet er ute, enten du er i bilen, i båten på hytta eller i hjemme. Dette er en førstehjelpsmappe med utstyr for å utføre livreddende førstehjelp, samt behandle mindre skader i hverdagen. Dette finner du på de fleste apotek.

Pynte puter som er dekorative med maritime mønster i 100% bomull. Komplett med trekk og fyllpute. Du finner utvalget hos Best Marin

Flott maritim smykkekolleksjon fra Svenske ”Maris Sal”, som betyr havsalt på latin, og er et symbol for deres engasjement og pasjon for havet. Smykkene er unisex og passer like godt for mann som dame. God kvalitet og priser…

Ellers så finnes det et ”hav” av maritime sider og nettbutikker som har mye morsomt til båt og mannskap i de fleste prisgrupper.