Nordkapp Avant 705!

Ikke overraskende byr Bowrideren på solide sjøegenskaper, båten er bygget på det anerkjente skroget som først ble lansert på Enduro 705.

Nordkapp imponerer om dagen, på flere måter. Ikke bare kan de feire 50 års jubileum, men de kommer med nyheter på ”løpende bånd” også for 2017 sesongen. En av dem vi ser nærmere på her er Nordkapp Avant 705.

I samarbeid med den norske industridesigner Espen Thorup, som er meget produktiv om dagen, følger de opp den ene modellen etter den andre. Thorup med sine mange innovative løsninger, kommer flere og flere modeller tilgode, og intet unntak er Avant 705.

Det lange smale v-skroget, leverer spenstige kjøreegenskaper. Den skjærer sjøen perfekt og den tåler å bli utfordret, men det viktigste av alt er tryggheten du føler ombord. Båten er fantastisk stabil, selv i høy fart. Dette gir en perfekte kombinasjon mellom det å være en stø familiebåt, samtidig som du får det sportslige når du klemmer til.

Bak vindskjermen i cockpit sitter alle godt skjermet og du har en god førerposisjon med den nye instrumentpakken til Evinrude, om du velger siste nytt. Motoranbefalinger er fra 150 – 250 hk. Vi testkjørte med 200 hk på hekken og med den var vi raskt over 40 knop. Med den nye generasjonen av totaktere til Evinrude- E-tec G2, som også hadde lansering i Italia, sparker det fra med en gang (Les tidligere artikkel her).

Som alle Bowrideren har du en åpen plass i baug, dette er et oppholdsområde med sittebenker som kan omgjøres til solseng. Bowrideren har eget toalettrom under styrekonsollen. Godt med lagringsplass, ryddige løsninger til tauverk og egne fenderholdere langs innvendig skrog.

Nordkapps nyhet for 2017 sesongen blir virkelig en sterk nyhet på bowridermarkedet, og som helt klart vil appellere til hele familien. En linjelekker nyhet som fort kan bli en ny favoritt på markedet, og er allerede blitt en ”snakkis” blant dem som har testet den.

Tekniske spesifikasjoner:
Lengde:    705 cm
Bredde:    230 cm
Vekt uten motor:    1300 kg
Vekt med motor:    1520 kg
Dyptgående med motor:    90 cm
Drivstofftank:    200 liter
Sitteplasser:    7 personer
Anbefalt motor:    150-250 hk
   
Les mer hos Nordkapp her for standard og ekstrautstyr