2016-11-28-75bb6d8fb2c0d386267346be79e5d967231aeb4b Gisle Helland, har god grunn til å smile etter ett år som selvstendig eier av Bergen Båt & Fritid. Nå er de klar for julegavesalg..

Voldsom vekst hos Maritim Bergen!

Selv om butikken i Dolviken ble nedlagt i sommer har de passert fjorårets omsetning og har fortsatt oppgang.

Daglig leder hos Bergen Maritim Morten Damhagen og eier Gisle Helland har god grunn til å smile etter ett år som selvstendig eier av Bergen Båt & Fritid, eller bedre kjent som Maritim Bergen.

Et år uten Frydenbø på eiersiden har gått bra
Folk kjøper båtutstyr som aldri før, forteller Damhagen til Baatsans.no. Vi har en omsetningsmessig økning på 8-10% så langt i år (okt). Og enda har vi ikke begynt på julesalget, smiler han. Vi forventer at november og desember også blir gode måneder, spesielt på rednings- flyteutstyr. Det er erfaringsmessige en typisk julegave, samt litt annet ”småknask” til båten. 

Nå har de kun et utsalgssted, og det er på Damsgård i Bergen. Butikken er fullstappet av varer fra både Dolviken, samt det man allerede har fra før i butikken. All kompetanse er også samlet på en plass, og pr i dag er vi 6 heltidsansatte i butikken, for å hjelpe kundene.

Det er nok endel som vil savne butikken i Dolviken, men vi var så uheldig med flere vannlekkasjer at vi tilslutt gav opp lokalet og vi tok et valg om å ikke forlenge kontrakten. Vi har tatt med oss Ted Joensen, som nå blir å treffe på Damsgård

Helland som pr i dag eier 100% av aksjene, er også tilbake i kulissene etter mer enn 7 år. Det var han som startet Maritim Bergen, men var lojalt i Frydenbøsystemet i mange år. Da deres veiers skiltes for et år siden valgte han og igjen være med i driften av butikken og lageret. Han synes det er kjempe kjekt å være tilbake selv om han er litt ”rusten”, som han sier, på hvor han finner alle delene. Stemningen og humøret er det derimot ikke noe å si på.

På eiersiden skal daglig leder inn etter hvert, og i følge Helland har de ambisjoner om å vokse enda mer i tiden som kommer.