2011-04-05-1965e145335e65e1133df7e16865efb3f7842f32 Daglig leder Morten Damhagen, bilder fra den nye butikken i Dolviken

Påskekupp i Dolviken!

Morten Damhagen hos Maritim Båtutstyr lover gode priser frem mot Påske. Her kan båtfolket virkelig gjøre et kupp og spesielt på båtpleie. Det blir ryddesalg, frem til vi får våre egne varer i butikken, forteller Damhagen.

Tredje Påskedag regner han med, hvis alt går etter planen, er det en ”ren” Maritim butikk i den ene delen av lokalet. Frydenbø Båtsenter har andre halvdel av butikken.

Frydenbø AS har inngått avtale med konkursboene i Bergen Båt AS, Bergen Båtutstyr AS og Bergen Båt Service AS om overtagelse av varelager, driftstilbehør og leieavtale i Dolviken. Dette er en strategisk viktig posisjonering for Frydenbø og Maritim sin satsning i Bergen. Lokalene på Søreide regnes som ”indrefileten” for salg av båter og utstyr, og det er svært gledelig at vi har fått tak i denne beliggenheten, sier Gisle Helland, adm. dir Frydenbø AS i en pressemelding fra Frydenbø AS, tidligere i dag.

Morten Damhagen håper å åpne butikken på førstkommende mandag, men vil ikke love det 100% sikkert. Butikken er fullstendig snudd, på en god måte mener Damhagen. Han har store forventninger til lokaliteten som han mener ligger midt i smørøyet. Bare den stunden vi var innom i dag kom nysgjerrige kunder innom for å høre når de åpner.

Maritim Båtutstyr AS i Bergen ble gasselebedrift i 2009 med en omsetning på over 18 mill., 2010 var også et brukbart år, men 2011 ser helt fantastisk ut konstaterer Damhagen. Vi har så langt i år hatt en økning i omsetning med over 30%, og nå vil vi nok ta en del til av markedet på båtutstyr. Bergen er eneste by med to Maritim butikker, og det blir travle tider fremover for Damhagen og kollegaene.

Frydenbø Båtsenter vil flytte sin salgsvirksomhet av båter fra Damsgård til Dolviken, hvor selskapet også har verksted like ved de nye salgslokalene. Vegard Helland hos Frydenbø Båtsenter lover også gode priser på de båtmerkene som ikke inngår i deres sortiment, så her gjelder det å følge med i tiden fremover på gode tilbud.

Vi ønsker dem begge lykke til med nyetablering i Dolviken.