Elsker jobben som båtselger!

Ingenting er som å seile norskekysten om høsten, da kan du få alt av vær på en og samme dag.

Nautic Norway har nettopp handlet bruktbåt på Østlandet og skal seile den hjem til Bergen og Hjellestad. Som båtselger og forhandler er de alltid på jakt etter gode bruktbåtkjøp.

Denne gangen var det i Moss de fant båten, og selv om det går mot vinter er det ingen hindring for å seile båten hjem til Bergen. Ørjan Wollertsen hos Nautic Norway forteller til Baatsans.no at seilgleden er like stor som om sommeren, enn om ikke mer. Det er nå du får de beste opplevelsene. Vi startet ut Oslofjorden med spinnakerseiling, så måtte vi bytte og deretter satt vi et rev også måtte vi sette 2 rev før vi seilte inn til Kragerø. Bølger, sol, snø, ja alt på en å samme dag. Det er helt fantastisk sier Wollertsen.

Med seg på turen hadde han sin kollega Joachim Thorrud, som også trives godt på havet. De synes begge det er godt å komme seg ut av kontoret litt, og dette har vi ikke tid å til gjøre på sommeren. 

Ruten de seilte var, Moss – Kragerø – Kr.Sand – Mandal – Egersund -  Haugesund - Hjellestad

Nå skal seilbåten, som er en Beneteau First 40.7, 1999 modell klargjøres og oppgraderes litt før den skal selges igjen. En herlig og rask båt å seile, forteller Wollertsen, som synes det er slike dager som gjør at han aldri blir lei av jobben sin. Dette er ekte båtglede, og vinteren er definitiv tiden å være på sjøen. Bruk båten hele året oppfordrer han,  som alltid er på jakt, året rundt, etter et nytt salgsobjekt de kan få tak i.