2017 modellene lanseres!

Det er mye spennende innen ”småbåter” til neste år, og da tenker vi spesielt i segmentet skjærgårdsjeep, bowrider og daycruiser. I dag ser vi litt nærmere på Finnmaster S6.

Hos Yamahasenteret i Bergen har året vært helt greit, forteller daglig leder Sjur Kathenes til Baatsans.no. Han har ikke sett en tydelig trend på kundemassen i år, kanskje litt mer tilfeldig enn ellers, mener han.

Mot et nytt år og en ny sesong er han derimot klar på hva han har tro på. Finnmaster S6 – som er en av nyheten fra den Finske produsenten. En skjærgårdsjeep med rette linjer, smarte løsninger, høyt fribord og som fremstår som en trygg familiebåt.

Under prøvekjøring var båten utrustet med Yamaha 150 hk, og da går båten i 42 knop +, forteller han. Båten har solide sjøegenskaper, og følger opp med samme innovative løsninger som vi har sett de siste årene fra produsenten. De har vært flinke med nyheter og utvidelse av modellseriene. Det setter både vi og kundene pris på, sier han.

Tekniske og pris for S6
Lengden er på 6,35 meter og den har en bredde på 2,31 meter. Båten stikker 0,5 meter ned og har en vekt på 1250 kg. Skrogvinkelen er på 18 grader og passer med motor fra 115-150 hk. Båten er godt utrustet med standardutstyr, i tillegg til at kunden kan sette på en del ekstra om det ønskes. Pris for båten med Yamaha 150 hk starter på kr 359 000,-. Du kan sette på en Edition pakke til kr. 11.000 i tillegg, og da har du det meste du trenger.

Båtmesse
Det jeg ser frem til nå er båtmessen ”Dra til Sjøs”, i Straume idrettspark, forteller  Kathenes. Da har vi med oss flere av nyhetene for 2017. Selvsagt, er en av dem Finnmaster S6 - videre tar vi med oss nyheten Husky R5, som er den minste i aluminiumsserien, vi tar med noen daycruisere og Pioner. Med Norske Pioner har vi doblet salget siden i fjor, så det er kjempe gøy. Pioner kommer i flere speke farger til neste år.

I bydelen Åsane like utenfor Bergen, finner du båtsenteret som har  en utstilling full av motorsykler, firhjulinger, vannscootere, båter, og ja, på hekken eller under dekselet er det selvsagt driftssikre Yamaha som driver dem, smiler Kathenes avslutningsvis.

Les mer om utvalget her