2016-11-11-31c86ed5f03e1aadc67c2116ed36946af73be239 Hydrolift har solgt godt i Vest og har mange kunder på sine populære båter. Her fra Innendørsbåtmessen i Stavanger i 2011

Hydrolift ønsker snarlig løsning!

Vestlandet og da spesielt Stavangerområdet har hele tiden vært et sterkt område for Hydrolift, og det er svært viktig for oss å ha en representant i området.

Geir Moen, Marketing & Sales Manager hos Hydrolift AS, forteller i en kommentar til Baatsans.no at det er svært viktig for dem å ha en representant i Vest, som kan være et knutepunkt mot alle kundene ifbm. salg og ettermarked - med support fra deres fabrikk i Fredrikstad.

Med bakgrunn av dette gikk Hydrolift - gjennom Eker Group - inn i oppstartsfasen av Hydrolift Vest i 2011, (les tidl. artikkel her) som en liten aksjonær på eiersiden, med den målsetting om å få til drift av en helt regulær forhandler av maritime kvalitetsprodukter.

Det er da veldig trist at situasjonen for Hydrolift Vest har blitt det den er nå, men det jobbes med at vi raskt har et alternativ for våre kunder som skal ivareta den oppfølging som forventes at et premium produkt, avslutter han.