2016-11-10-f456d850f93841dedc3482bfbd463f381eb112fe Arkivbilde fra båtmesse i Sandnes....

Båtforhandler i Stavanger konkurs!

Trist at nok en båtforhandler får kjenne på det tøffe markedet om dagen, denne gangen er det Hydrolift Vest som måtte gi tapt.

Det er Rogaland avis som melder at ”Forhandler av luksusbåter har gått konkurs”. Avisen skriver videre at like før oppbudet i Stavanger Tingrett i går, skiftet Hydrolift Vest AS navn til Båtsport AS.

Hydrolift Vest AS var lokalisert i Hinna Park ved sjøen og firmaet solgte flere båtmerker i High-End markedet, som Hydrolift og Anytec, men de har også hatt mer brede modeller som Nordkapp, vannscooter av merke Seadoo. De hadde RIB- merket Brig og Grand, samt at de har drevet med lagring og verksted.

I følge avisen oppgav Båtsport AS den samlede gjelden til 7,8 millioner kroner.  I 2015 omsatte de for nesten 30 millioner kroner, men fikk et negativt resultat på 590 000 kroner.

På Hydrolift Vest sin facebook sider melder de i kveld at Hydrolift Vest måtte dessverre melde oppbud idag. "Vi regner med å komme igang igjen i løpet av kort tid. Ingen av våre kunder skal rammes av dette", skriver de.