2016-11-10-04f940fe512809c3ed63b55edf70d3d972c6b912 I flotte omgivelser på Grasholmen ønsker samarbeidspartnerne velkommen..

10 års jubileum på Grasholmen Marina!

I forbindelse med Jubileet, vil leietakerne på Grasholmen, sammen med gode samarbeidspartnere, lage en aktivitet og Mini messe førstkommende lørdag.

Endelig har vi blitt et stort Båtsenter på Grasholmen, sier Flemming Brun Henriksen hos Flow Marine til Baatsans.no. Båtsenteret ligger like utenfor Stavanger sentrum og her kan vi levere det meste av marine- tjenester og salg, forteller han.

Minimessen og aktivitetsdagen blir gjennomført sammen med W-Yacht, Niba Marin, Båt & Metall og vi får besøk av vår tidligere leietaker Båtteknikk. De har gode tilbud på service og er som kjent autorisert Volvo Penta service/forhandler.
 
Redningsselskapet kommer på besøk med rednings båten «Sjømann» (med forbehold om at de ikke må ut på oppdrag). Båten vil være åpen for barn og voksne.

Flemming, som representerer den nystartede firmaet Flow Marine, tidligere kjent som Lunde Båt avdeling Vest, forteller videre at Flow Marine er blitt ny forhandler av daycruiserne til SeaRay i Rogaland. Her vil det komme mer informasjon i løpet av kort tid. Brosjyre er på plass, men vi har ikke disse båtene utstilt denne helgen.

Nytt og spennende fra W-Yacht, er at de er blitt ny forhandler for klesmerket Sailracing og interiørmerket Skriver Collection. De har utendørstekstiler som er vannavstøtende, og deler av kolleksjonene blir vist på lørdag.

På Grasholmen Marina kan vi også levere det meste av båtutstyr som Raymarine elektronikk, Garmin elektronikk, Eberspacher Varmeapperater, Marine Heater Varmeapperater og mye annet utstyr som kan leveres mot bestilling, forteller Flemming.

Ellers er det følgende båter og utstyr kundene som kommer innom kan se nærmere på i helgen.

Flow Marine stiller ut følgende modeller:
 -         Bavaria Cruiser 37
-          Bavaria Cruiser 41 (med forbehold)
-          Bavaria Vision 42
-          Bavaria 420 Virtress Fly
-          Diverse Bruktbåter
 
W-Yacht stiller ut:
-          Dufour Grand Large 350 (utstillingsbåt)
-          Dufour Performance 34 (bruktbåt)
-          Bavaria 300 Sport (bruktbåt)
-          Bavaria 35 Sport (bruktbåt)
-          AluCraft 16SP
-          AluCraft 20SP
 
Niba Marin stiller ut:
 -         Dragon Fly 25  trimaran «Vestlands premiere»
-          Elvstøm Seil
-          B&G Navigasjons instrumenter
-          Diverse rigg utstyr
-          Lagring og vedlikehold/rens av seil
 
Niba Marin har spesialisert seg på alt som angår seil og rigg, altså alt som er på et seilbåtdekk.
 
Båtteknikk stiller ut:
-          Nye Volvo Penta motorer (Vintertilbud).
De vil også tilby ekstra gode vintertilbud på service på motorene.
 
Båt & Metall som er en «tusen kunstner» på å lage utstyr i aluminium og stål, vil være tilstede å informere om hva de kan tilby.
 
Ellers servere vi vafler, kaffe, pepperkaker, brus og diverse for dem som vil komme til Grasholmen for en hyggelig båtprat.
 
Selv om det er høst og vinter nærmer seg gleder vi oss, og vi håper å se mange gamle og nye kunder på Grasholmen Marina, avslutter Flemming.