2016-11-09-40d82b72411b44c8112fb04ab183b8a139ec2a49 Bilde fra SAND PEOPLE - Her er Timless 26, den første ut av samarbeidet med Espen Øino

20 nye modeller og flere i samarbeid med Espen Øino!

Det Franske Chantier Naval Couach verftet, fornyer seg på flere måter og har valgt å gå inn i et nytt samarbeid med den norske superyachtdesigneren Espen Øino.

De nye modellene består av fem serier, Mediterranean, Timeless, Super Sport, Lounge og Super Yacht. På Lounge kolleksjonen skal deres egen designer Clement Carbonne ha ansvar for. Det er i 3 av modellseriene Timless,  Super Sport og Super Yacht de har inngått samarbeid med Espen Øino International.

Verftet, som ligger i Arcachon, på den Franske Atlantiske kyst har investert flere millioner euro på nye tekniske fasiliteter og har nå posisjonert seg siden 2015 for å gå inn på markedet med ”skreddersydde” yachter. Couach har tatt noen strategiske valg både innen administrasjon og på design siden. Med dette er de klar til å feire sitt 120 års jubileum i 2017.

Tidløskolleksjonen blir designet av Espen Øino og vil inkludere 6 flybridge modeller mellom 20 og 40 meter. Hver av dem representerer deres utrykk og med Couach sin kunnskap. Designen av 26 meteren er ferdig og de 5 neste er ventet klar de kommende månedene.

Super Sportkolleksjonen skal også tegnes av Øino, og den vil bestå av 6 åpne yachttyper, også her i størrelsen fra 20 til 40 meter.

I disse to kolleksjonene Tidløs og Super Sport blir det en unik mulighet for kunder å kjøpe en Espen Øino designet yacht i den størrelsen

På de tre nye seriene som Espen Øino skal designe, lanseres de fortløpende de neste 18 månedene.  Øino, selv er kjent for å designe store superyachter og forteller at det var spennende og designe mindre yachter. Du må ha mer selvdisiplin for å klare det. Her teller hver eneste millimeter og alt skal utnyttes best mulig. Det har vært en utfordring, men også meget gøy for dette er mer en størrelse du kan relatere deg til og se deg selv ombord i.

Tilslutt er det Super Yacht kolleksjonen, og igjen er det ingen overraskelse om hvem som er designer. Espen Øino skal her skape yachter på 40 pluss meter, med enorm plass og super komfort. Yachten skal kunne gå transatlantisk og skal tegnes i samarbeid og forståelse med verft og kunde.
 

Kilde: SandPeople