Ny Båtbutikk i Alvøen!

Alvøen Marina åpner ny båtbutikk i midten av november. I over 200 m2 kan du nå innendørs studere navigasjonsutstyr, båter og motorer fra deres produsenter.

Daglig leder Steinar Alvøen skal selv være plassert til daglig i butikken. Han viser oss de nye lokalene, som snart er klar til å åpnes. De har fått plass til 8 båter i utstillingen, med Evinrude motorer på hekken. Det er i hovedsak Nordkapp sitt modellutvalg, samt Ranger,  Sting og Zodiac de viser frem. De har også laget et eget navigasjonsrom, hvor du kan gjøre deg kjent med plottere, ekkolodd osv.

De nye lokalene ligger langs Hillernveien, lett synlig og med mange parkeringsplasser. De har lagt ned et godt stykke arbeid for å få lokalene omgjort til båtbutikk, og er nå klar til å ta imot nye og gamle kunder. I deres nye samarbeid med Frydenbø Marine har de allerede opparbeidet seg en solid plassering blant de som selger mest motorer og båter i landet.

Vi arbeider mot å bli best, forteller Alvøen. Han har nettopp vært på forhandlermøte i Italia, og fikk mye nytt å glede seg over. Blant annet fra Sting. De har en nyhet på gang, som er perfekt for Vestlandet. For ikke å glemme den nye ”snakkisen” fra Nordkapp,  705 Avant, den tror jeg vil selge godt neste sesong, sammen med RS utgaven av 605 Enduro. På hekken vil du helt sikkert se nye E-TEC G2 150 hk, avslutter han.

For å se når butikken åpner, kan du følge med på deres Facebook side her.