2016-11-01-98f33411453eb956aa97bca27dbd3c49cf9203d7 Med Askeladden’s nye produkter har vi en forventning om en betydelig økning i salget til Danmark og Grønland, sier Henrik Askvik. Her nyheten C65 Bowrider

Askeladden med ny eneimportør for Danmark & Grønland!

Danmark har vært et krevende marked siden finanskrisen i 2008, men nå satser de på Risbjerg AS, som er en av Danmarks største forhandlere av båter.

Siden 2009 har Johs Thornam AS vært importør for Askeladden til Danmark og Grønland. De distribuerte Askeladden båter til sitt nettverk via Suzuki forhandlere i Danmark og på Grønland. I et krevende og prispresset marked var det utfordrende å lykkes med denne forretningsmodellen.

Ny importør
Partene har nå kommet til at tiden er moden for endringer som er mer tilpasset dagens marked, og Risbjerg AS i Them på Gjyland vil fra 1. november 2016 overta som eneimportør av Askeladden båter til Danmark og Grønland.

Risbjerg AS en av Danmarks største forhandlere av båter og har også tidligere vert forhandler av Askeladden båter. Med deres kundenettverk i Danmark og på Grønland i kombinasjon med Askeladden’s nye produkter har vi en forventning om en betydelig økning i salget til Danmark og Grønland i de forestående år, forteller Henrik Askvik i en pressemelding.  De ser frem til samarbeidet med Risbjerg AS.