2016-10-26-b19d76af64e8ef39844e356d1ef9512976c2f994 Bilde KNS - J/70-SAMARBEID: KNS og GranSeil

GranSeil og KNS inngår ny avtale om samarbeid!

Mandag 24. oktober undertegnet GranSeil og KNS (Kongelig Norsk Seilforening) en avtale om samarbeid med store fordeler for begge parter.

GranSeil vil yte service på seilbåtene til KNS, i hovedsak J-70 og etter hvert J-80, samt tilby KNS-medlemmer hyggelige priser på utvalgte produkter. GranSeil får eksponering mot medlemmene til KNS gjennom markedskanalene til KNS.

 – Vi er veldig glade for anerkjennelsen dette gir GranSeil. KNS har en rekke førsteklasses samarbeidspartnere, og vi er stolte av å bli en del av et så profesjonelt team. Vi er godt kjent i KNS-miljøet og vil stille opp når det trengs, sier Terje Wang, Daglig leder i GranSeil, og fortsetter:

– Vi ser også frem til å bistå medlemmene med råd om seiltrim og regattakunnskap, GranSeil er i vekst. Med styrket besetning er vi i stand til å bistå KNS på beste måte.

GranSeil vi få anledning til å eksponere seg gjennom de markedsføringskanaler KNS stiller til rådighet for sine samarbeidspartnere. KNS har gjennom mange år med profesjonelt markedsarbeid utviklet en verdifull forvaltning for sine partnere.

– Våre behov kommer plutselig, og vi er avhengig av et seilloft som kan respondere innenfor svært korte tidsfrister. Vi har prøvd GranSeil ved en rekke anledninger og erfart at de holder den kvalitet på et slikt samarbeid vi behøver, sier Anders Kristensen, Generalsekretær i KNS. som understreker behovet for å ha en trygg og solid serviceavdeling i ryggen når man er en profesjonell aktør.

Kilde: Kongelig Norsk Seilforening