Oceanic Yacht 76 ble bygd på 5 måneder!

Bygg 1 ble solgt i mars 2016 med levering 1 august. Det Roma baserte verftet Canados leverte kun en dag over fristen.

Denne leveringen representerer en milestein for den ikoniske yacht byggeren, siden dette er den første modellen de presenterer etter at Michel Karsenti overtok verftet. Yachten har blitt bygget og levert fra starten av på 5 måneder. Kun en dag forsinket fra kontraktsdato, selv om kunden endret på ordren.

Da yachten ble sjøsatt, var hele verftet samlet med de ansatte og kunden. Karsenti gav da følgende ros til sine ansatte ”Jeg er naturligvis stolt over å se den første nye modellen bygd på rekord tid, sjøsettes i dag. Jeg er enda stoltere, til tross for alle de tekniske komplikasjonene, at vi har bygd denne på 5 måneder og at hun ble levert kun en dag forsent. Men min virkelige beundring går til alle arbeideren som har gjort dette mulig. Dere har arbeidet 7 dager i uken for å gjøre en kunde fornøyd, og leverer i dag en superyacht. Dette har vært den ultimate testen for verftet, og det er dette som gjør oss så unike.

Selv kunden var imponert og hadde aldri trodd at verftet ville klare det på så kort tid, uten at det gikk utover kvaliteten. Vi tror nesten ikke våre egne øyne fortalte kunden da Oceanic 76 GT, ble levert. Vi har hatt 5 båter bygd i Italia, og la meg si, Canados representerer det ypperste av Italiensk kvalitet. Tusen takk.

Yachten på 76 fot har 2 x C18 Catepillare på 1.150 hk hver, som gir en marsjfart på 16 – 20 knop. Maks fart er 25 knop. Yachten er også utstyrt med Seakeeper 16 gyro stabilisator system.

Yachten har fantastiske uteområder, både akter, i baug og på flybridge. Den kan leveres med 3 eller 4 kabiner. Yachten er den minste levert fra verftet som har fra før en modellrange som inneholder 95’, 120’ og 140’.

Les mer om verftet her