2016-10-11-850e035df168b2a7c5985a8837250b7decbdc031 Stigen kan leveres med solcelledrevet lys, og kommer i lengder fra 85 til 400 cm

Ny redningsstige med gummikobling!

Skader på redningsstiger og badetrapper er ikke uvanlig når vinter og drivis får herje fritt. En smart gummikobling er imidlertid nok til å hindre at Wee Marines nye stige knekker.

Wee Marine lanserer nå en ny redningsstige i armert fiberkompositt som passer til alle typer kaianlegg og flytebrygger. Stigen har gummikoblinger med innvendig kabel som gjør at den tåler harde enkeltstøt eller langvarige påkjenninger, enten det er fra drivis, strøm, båter eller andre objekter. Stigen kan dessuten festes innenfor fenderlist på bryggen og er dermed ikke så utsatt for påkjørsel.

– Drivisen er gjerne nådeløs med redningsstiger, og kan knekke disse rett av om kreftene blir store. Med gummikoblingen kan hele stigen bevege seg uansett hvilke ytre krefter som påvirker den, og dermed hindrer man unødvendige skader. Fiberkomposittstigene er i tillegg rustfrie og dessuten lettere å ta seg ut av vannet med enn de tradisjonelle kjettingstigene, sier utvikler Åge Wee i Wee Marine, i en pressemelding.

Stigen kan leveres med solcelledrevet lys, og kommer i lengder fra 85 til 400 cm. Prisen er fra kr. 3500. For mer informasjon, se wee-marine.no