FUSION STEREOACTIVE!

Nok en genial nyhet fra New Zealand selskapet Fusion®. De har lansert verdens første flyttbare vannsportstereo, som du enkelt kan koble til SUP brettet, kajakken eller landstedsbåten din.

Det markedsledende selskapet innen musikkanlegg til båt lanserer nå FUSION STEREOACTIVE. Den er fullpakket med egenskaper, og tåler alle utfordringer i det våte element. Laget for å leverer krystallklar lyd, uansett utfordring. Med det unike ”Puck-It” festesystemet kan du enkelt og sikkert plassere enheten til hvilken som helst Stand-UP padlebrett, kajakk, kano, båt, eller boblebadet om du vil.

De har og så laget ACTIVESAFE til produktet hvor du trygt kan plassere mobilen din og andre småting som bilnøkler og kredittkort. Du kan selvsagt bruke smartmobilen din i samarbeid med SteroActiv, til å høre favorittmusikken din og den har innebygd Bluetooth audio streaming, radio og USB lydavspilling.

Graham Brain, hoved- designer hos FUSION Entertainment, sier at etter 20 år innen marine design,  er STEREOACTIVE det produktet han fikk interesse for etter dag en. Med moderne design, programvare og utviklingsprosess er de nå klare til å produsere et kraftfullt, høykvalitets musikksystem som kan være med der ingen andre tør å gå. ”Hvor andre synker, velger vi å flyte”.

Produktet blir presentert for første gang i Europa på båtutstyrsmessen Mets, i Amsterdam i november.

For mer info om produktet kan du besøke http://www.stereoactive.com