Det ”kokte” til tider rundt båten!

Ikke la det lurer av navnet Swift Trawler 30, fra Beneteau, her er en båt som virkelig har fått plass til mye, og faktisk er den 34 fot med den store badeplattformen.

Dette er en perfekt Vestlandsbåt mener Marius Kragstad, hos Kragstad AS. Båtforhandleren har Amerikanske Chris Craft og Boston Whaler importørstatus. Han har  nylig inngått forhandleravtale med Franske Beneteau i klassen storbåt. Her kommer Swift Trawler og luksus merke fra Benteteau, Monte Carlo inn.

Publikum på Båter i Sjøen, har virkelig trakket ombord. På et tidspunkt måtte vi ha køordning, for det var så mange som ville se. Vi har også en stor jobb med tilbudsskriving etter messen, så dette er veldig positivt.

Etter en gjennomgang, kan Baatsans helt klart si seg enig. Her er mye båt for pengene (ca 2,5 mill) og mange morsomme løsninger. Det er flott å se at båtprodusenter klarer å tenke nytt, samt utnytte alle skott og rom i båten på nye måter.

Båten er praktisk og har gigantiske sidevinduer og skyvedører som gjør at følelsen av rom blir enda større. Båten kan leveres med 2 eller 1 kabin. Velger du 2 kabiner får du en i baug og en langs babord side. Den passer best til små barn, og kan fort bli litt liten for 2 voksne. Men det gjør ikke noe for salongen kan omgjøres til en fullgod dobbeltseng. Dermed er det en del som vil velge den med en dobbel og ekstra stort baderom i stedet for sidekabinen.

Stor og god pantry, skyvedør ved førerposisjon, så gjør at du enkelt kan legge til å hoppe i land ut porten på rekken. Eller du kan sitte på flybridgen å navigere på godværsdagene. På akterdekket har de nye og gode løsninger, og under dekk er et enormt lagrinsgrom til de sjøaktivitetene du måtte ønsker å ha med på båtturen.

Trawleren er allerede nominert til å bli European Power Boat i klassen under 35 fot 2017, ikke verst for en nykommer.

Mer info hos Kragstad.no
Se også grundig båttest her fra Boattest.com