En «oppjasset» R8 fra Finnmaster!

En fantastisk båt, nok en gang, fra Finnmaster forteller Sjur Kathenes hos Yamaha Bergen. Båten det denne gangen gjelder er nyheten Husky R8s.

Den er i all hovedsak en «oppjasset» R8, forteller han til Baatsans. Forskjellen ligger i det man kan se, som t-topp, folierte skrogsider i Carbon med sportslige hvite detaljer, og den er klargjort for 350hk V8 fra Yamaha.
Innredningen er også vesentlig oppgradert med stilfulle puter i hvitt, samt reFlex dørk, LED lys i baugen som vi kjenner fra T-serien m.m Den er også utstyrt med fantastiske stoler med fjæring.

Selv melder Finnmaster at det nye flaggskipet deres, Husky R8s har holdning, karakter og styrke. Den vekker oppmerksomhet med den matte svarte folieringen av båten og den svarte T-toppen gir den et frekt og sportslig design.

Den skal gi familien en fartsfull, men også trygg båttur og den har utmerkede sjøegenskaper både i rolig og i tøff sjøgang. Du føler også sikkerheten med de høye fribordene rundt båten. Båten har en høy vindusrute, som beskytter alle passasjerene fra vinden.

Panelene ved førerposisjon er i svart og reflekterer ikke sollyset. Begge setene ved førerposisjonen har en vinklet fotstøtte. Offshore stolene er utrustet med fjæring som gjør det ergonomisk og behagelig for ryggen. For å toppe det helt har de også armlene.

I standardpakken finnes blant annet Seastar hydrauliskstyring, trimplan, samt baugpropell. Skroget tar grov sjø mykt og er konstruert for en fart opp til femti knop.

Teknisk data:   
Lengde: 7,55m   
Bredde: 2,46m   
Vekt: 1365kg   
Motor    : 225    - 350 hk   
Antall personer: 6   
Kategori: C   

Mer info kan du få hos Yamaha Bergen.