2016-09-19-be623777601f59b9130dafe68958342774f29a3e Flemming Brun Henriksen går nye veier i markedsføring av båter. Se salgsvideo lengre nede i artikkelen

Nye ”Stunt” i båtsalget!

Flow Marine tar i bruk nye midler på markedsføring, selv etter et godt bruktbåtsalg så langt i år. -Vi vil bli enda bedre og bruker nå video for å vise salgsobjektet, forteller Flemming.

Flemming Brun Henriksen forteller til Baatsans, at Flow Marine har hatt et spesielt år, der de skulle satse mye på Bavaria motorbåter og Bavaria seilbåter.Som kjent  valgte Lunde Båt å avvikle driften som importør på seilbåtene, nokså overraskende for mange, tidligere i år.

Dette var litt «kiipt» for Flow Marine og det veldig trist siden jeg har arbeidet med Bavaria, via Lunde Båt og som selvstendig forhandler i 14 år med Bavaria, forteller Flemming. Nå skjer det saker og ting, men alt er ikke avklart i forholdt til Bavaria seilbåt, men jeg tror at en ny importør vil snart vil være på plass.

Flow Marine har meglet mest brukte seilbåter i Norge og derfor ønsker vi å bli enda bedre. Vi i båtbransjen har mye å lære av eiendoms meglere, forteller Flemming. Og derfra fikk jeg et bra tips fra en anerkjent eiendomsmegler i Stavanger, om å lage video av bruktbåtene vi skal selge.

Derfor har vi laget denne videoen.
Med dette valgte vi i Flow Marine å gjøre noe ikke så mange andre i båtbransjen gjør i dag, å lage en salgsvideo. En av våre brukte båter, en Sunbeam 42, ligger ute i en videopresentasjon.

Vi tilbyr nå våre kunder en markedsførings pakke, der selger har mulighet til å kjøpe en ”markeds-føringspakke”.  Slike videoer er som kjent ikke gratis å produsere, men vi har forhandlet en god pris, forteller Flemming.
 
Flow Marine vil bli bedre på det som angår båtmegling derfor noen nye stunt i båtbransjen, avslutter Flemming.

Her er deres nye salgsvideo:


 

Andre som også benytter videopresentasjon er Båtens Beste som forhandler Askeladden. De lager videoer av brukte båter og jobber nå med og få en video av hver modell. I tillegg får de produsert en egen sang som skal brukes på disse videoene.

Se deres Video her: