2016-08-11-aa29fbe002ed7a7fbe56bac1de5e17d641a0365c ill bilde: Her er det bare fantasien som setter grenser for, havner, båtforhandlere, produsenter..med mer... Hvor er din Pokémon?

Pokémon på Båtmesse!

De har igjen tatt verden med en storm, nå også båtbransjen. På Southampton Boat Show 2016 finner du garantert en marine Pokémon.

Visste du at jo nærmere du kommer vannet jo mer marine relatert Pokémon finner du?
Uansett har bransjen sett at dette kan være god markedsreklame for bedriften.

Det er Britisk Marine som melder at Pokémon igjen har tatt verden med storm. Siste estimat er at Pokémon Go appen er blitt nedlastet mer enn 75 millioner ganger, og at både voksne og barn spiller like mye. Så her har flere sett at dette kan brukes på flere måter også i båtbransjen.

Det første du gjør er å lage en gratis konto, så er det bare å begynne å søke etter Pokémons deler. Er du nær vannet kan du finne Pokémons i maritim stil, gjerne som en fisk- aktiv Pokémon, forteller BM.

Hvis du er utstiller på båtmessen, kan du se om du har en Pokémon nær din stand. Hvis du har det, la kundene vite om det. Da kan du gi en liten rabatt, eller en liten premie dersom de finner en på din stand og deretter fanger den.

Hvis du er nær sjøen, eller på sjøen.. hvilke muligheter har du til å gi en lærerik Pokémon?

Dette må jo være bra for rekruttering til båtbransjen?