2016-08-10-276ea0b6ee28af367602954498e9d18609b701d6 Skpreke farger og sportsbagen kan bæres både med én skulderstropp eller som ryggsekk

Thule med oppgradert sportsbag!

Duffelbagen Thule Chasm er tilbake med mer praktiske løsninger, bedre materialer og nye farger.

Chasm er sportsbagen som passer til de fleste bruksområder, enten du skal på seil- eller surfetur, på treningsleir, på skiferie eller på hytta.

Nytt av året er at bagen er oppgradert med slitesterkt og værbestandig materiale, blant annet med en bunn i nylon, noe som gjør at den tåler hardt eller fuktig underlag. Oppgraderte stropper gir også bedre bærekomfort, og en større glidelåsluke gjør utstyret enklere å pakke ned og hente opp. En innvendig og låsbar sidelomme gjør det dessuten enklere både å sikre og organisere mindre effekter når man er på tur.

Sportsbagen kan bæres både med én skulderstropp eller som ryggsekk, og de utvendige strammestroppene hindrer at sårbart innhold faller ned i bunnen når bagen brukes som ryggsekk.
Nye Chasm leveres i fire størrelser – 40L, 70L, 90L, og 130L – og kommer i fargene svart, blå, turkis og oransje. Bagene veier fra 1,3kg til 2,3kg, og koster fra kr. 949.


Egenskaper
•    Kan bæres på to måter: som ryggsekk og som duffelbag (alle stroppene kan pakkes vekk når du ikke trenger dem)
•    Innholdet beskyttes mot vind og vær, og det solide, vanntette presenningsstoffet gjør vesken enkel å folde sammen for oppbevaring
•    Nettinglommene på innsiden gir trygg og ryddig oppbevaring
•    De utvendige strammestroppene hindrer at innholdet faller ned i bunnen når du bruker vesken som ryggsekk
•    Den polstrede bunnen beskytter tingene dine når du setter fra deg vesken
•    Sidelommen med glidelås kan låses, slik at små ting er beskyttet og innen praktisk rekkevidde (lås selges separat)
•    Lommen på utsiden er perfekt for småting du ønsker å ha enkelt for hånden

Fakta om Thule
Merkevaren Thule ble etablert i Sverige i 1942, og tilbyr i dag et bredt spekter av produkter for aktive mennesker i mer enn 125 land. Thule utvikler blant annet takstativer, sykkelstativer, takbokser, pc / kamera / sportsvesker, samt barnerelaterte produkter som barnesykkelseter og multifunksjonelle barnevogner. Thule er den største merkevaren i dagens Thule Group, som har sitt hovedkontor i Malmö, Sverige.

Ønsker du mer info se www.thule.com