2016-08-08-94eb241370ff0e5d287aaaa0301b6831d1960de1 Nautic Norway søker nye personer for utleiedrift og flere seilbåter til utleie i Norge..

Ønsker å outsource velsmurt seilbåtutleie!

Har du god seilerfaring og søker nye utfordringer har Nautic Norway oppgaven for deg. En godt opparbeidet utleiebase med kunder i og utenfor Norge.

Når brødrene Fjeldsbø, som driver Sail Away Bergen AS, ønsker å trappe ned driften på grunn av moden alder, er det på tide å finne noen som kan overta utleiedriften vår, sier Ørjan Wollertsen hos Nautic Norway på Hjellestad.

Nautic Norway har i over 15 år hatt kontakt og samarbeid med utenlandske agenter på seilbåtutleie. På det meste hadde de 8 millioner i omsetning på utleie av seilbåter i Norge. Etter finanskrisen endret dette seg, spesielt på bedriftsmarkedet, men fremdeles er her et stort marked, forteller Wollertsen.

Vi er  på jakt etter noen som kan ta dette videre, og jeg tror man lett vil kunne tredoblet resultatet fra i dag, som er på rundt 1,5 millioner. I 2008 hadde vi 14 utleiebåter, og i dag har vi 6. Samtlige båter er oppbestilt hele tiden og vi har måtte si nei til flere kunder på grunn manglende båter. Vi har etterspørsel om seiling i Norge gjennom hele året.

Nå er det viktig for oss å finne noen som kan drive dette videre like profesjonelt, som Sail Away, samt bruke tid på det. Kundene våre forventer kvalitet og gode fasiliteter.  Utenlandske kunder betaler godt for en seilbåtferie i Norge og priser på 5627 €, for en 45 fots båt i en uke, skremmer ingen.

Vi har verdens vakreste kyst, og blant flere utenlandske turister er det status å seile i Norge. Mange kommer igjen år etter år. På det lengste har vi hatt en kunde som leide båt 3 år i strekk, men det vanligste er 1-2 uker, forteller Wollertsen.

I dag er det ett selskap som driver utleie på samme nivå som oss, og det er Boreal i Nor d-Norge og vi i Vest-Norge. Vi opplever at det er en god økning på etterspørsel og at Norge blir mer og mer populært som ferieland. Wollertsen mener dette er en ypperlig sjanse for å skape seg sin egen arbeidsplass. Dette er for en som ser muligheter og elsker seiling. Personen(e) som ønsker å gjøre dette, kommer til duk og dekket bord, i en velsmurt utleie organisasjon. 

Ønsker du å vite mer om dette ta kontakt med Ørjan Wollertsen eller Joachim Thorrud. på Nautic Norway her.