Kinsarvik Gjestehamn – gøy for de minste!

Når barna koser seg har de voksne det kjekt på båtturen, og selv om turen inn Hardangerfjorden kan være lang er det glemt når man kommer til Mikkelparken.

Skal du ”lokke” familien på Båttur inn Hardangerfjorden for å nyte den vakre naturen, med fjell og fjorder, kan det fint og ha noe å friste med. Det er ikke alle som synes at båtturen i seg selv er opplevelse, så da kan Ullensvang og Kinsarvik være målet.

På ruten inn fjorden kan du ta flere stopp i nyoppdaterte havner, som Strandebarm Marina og Jondalen.
Når du kommer til Ullensvang og Kinsarvik Gjestehavn er det flere aktiviteter for hele familien.

For de minste er Mikkelparken med sine innendørs og utendørs aktiviteter et sted man kan kose seg uansett vær.  For ungdommen og de voksne ”barna” kan Go-kart banen få frem adrenalinet og konkurranseinstinktet.

Eller kanskje en helikoptersightseeing kan friste? Uansett vil naturopplevelsene stå i kø om det helst er det du søker; Husedalen med de fire fantastiske fossene, som er en av inngangsportene til Hardangervidda Nasjonalpark. Dronningstien med mer.

Gjestegbryggen til Kinsarvik Båtlag ligger med store grøntområder og nært mellom supermarked, bensinstasjon, kafe, restaurant og turistkontor. Gjesteplassene har strøm, vann og trådlaust internett.

Les mer hos Kinsarvik Båtlag

Se mer på Båtsans havner om fasiliteter m.m.