Lanserer ny Princess 49!

Dette blir den første flybridgemodellen det engelske verftet har designet for IPS fremdrift, og innvendig layout er helt ny.

Når høstmessene setter inn er det først i Cannes verftet kommer til å vise nyheten. På årets messe stiller de med hele 9 yachter. Hovedattraksjonene blir M Class, hvor de viser 30M superyacht og den helt nye 75 Motor Yacht.

Princess 49 er nok den som passer det Norske markedet best, og mange vil finne den nye layouten svært tiltalende. De har prioritert å legge pantry bak mot akterdekket og flyttet salongen opp bak førerposisjonen. Da kommer alle gjestene opp, og får særdeles god sikt ut de store panoramavinduene. Båten fremstår som delikat, romslig og praktisk.

Det nye skroget er designet for fart og ytelse og ifølge verftet er det økonomisk i drift. Skroget er optimalisert for siste fremdrifts system – IPS. Fartspotensiale er 35 knop på maks, og det skal være høyst økonomisk i 30 knop.

Flybridgen har dobbel førerposisjon, stor L-formet sofa, som kan omgjøres til solseng. På akterdekket har man en U-formet sittegruppe og et solid teak bord.

Under dekk finner man eiers lugar, en dobbel gjestekabin i baug og en gjestekabin på styrbord side.

Verftet lover at den nye Princess 49 er i en klasse for seg. Se bilde serie og bedøm selv.

Kilde: Princess Yachts