Her er X-22 fra Hydrolift!

X er en helt ny modellserie fra den Norske produsenten, en praktisk skjærgårdsjeep med lekkert design. Bygg 1 er nå under testing.

Anders Vongraven Krogh, Product Manager hos Hydrolift for X-Serien, forteller til Båtsans at båten har hatt sin første testtur. De er veldig fornøyd med første inntrykket. Nå skal de fortsette å gjennomgå testing av båten i hele sommer for å fremprovosere eventuelle feil. Dette vil gi dem nyttige brukserfaringer som de tar med videre, før design blir fastbestemt på de ulike delene.

Som landsstedsbåt er førsteinntrykket at dette blir en meget brukervennlig båt, som har mange av de elementene man ønsker seg, i tillegg til Hydrolift designet. X-22 er utviklet med fokus på en behagelig og sikker opplevelse på vannet.

Det er godt med rom til å bevege seg rundt i båten, uten for mange hindre langs sidene, på grunn av den sentrerte sittebenken i baugpartiet.

På førerposisjonen tilbys det valgmuligheter av både enkle førerstoler eller deres ny- utviklede dobbelstol – Hydrolift Dual Seat. Setet kan vippes og lar deg få en liten sittegruppe bak vindskjermen med plass til integrert bordløsning. I baugpartiet finner du den sentrert sittebenken med et stort og dypt lagringsrom. Som et utstyrsvalg kan denne også enkelt gjøres om til en smart solseng. 

Dette er en ”rimeligere” modellserie fra Hydrolift, for å nå ut til en bredere kundegruppe. En godt gjennomtenkt båt, som det blir spennende å se mer av.

Båten vi ha en ordinær total pris på 539.000 NOK, men får en introduksjonspris på: 499.000 NOK, som vil gjelde til 31.07.2016.
 

TEKNISKE DATA
Lenge: 6.68 m

Bredde: 2.30 m

Skrog: 24 grader, to-step teknologi
Vekt: 1100 kg
Motor: Mercury F150

Materiale: GRP sandwich

Sitteplasser: 4-6 personer

Drivstoff: 240 L

X-22 får sin premiere på Aker Brygge under båtmessen ”Båter i Sjøen”, til høsten.

Les mer fra Hydrolift her